Striptease Dansen  thumbnail

Striptease Dansen

Published May 12, 23
8 min read

Feest: Benodigdheden, Organisaties, Bureaus, Locaties

Je bent nu ruim 27 jaar ondernemer. Wat is het allermooiste hieraan? “Dat ik iets bedenk voor een klant waarin álles zit wat hij/zij zoekt. Dat ik iets met grote passie samenstel en ze zeggen dat ze dit nooit zelf hadden kunnen bedenken. Ik wil klanten gewoon graag goed helpen.

Het is fijn als het dan tóch lukt. Beter iets dan niets vind ik”, aldus Corina. striptease maman. Ze maakt zich niet druk om de toekomst, maar heeft wel een wens. “Ik hoop op betere tijden voor de reiswereld. Wij zijn er nog niet hoor. Er is nog veel gedoe, denk maar aan de toestanden op Schiphol.Onze klanten kunnen gerust vanaf Groningen, Münster of Eindhoven vertrekken. Naast wachttijden die oplopen, verwacht ik ook dat de komende tijd nóg meer vluchten gaan Corina en dochter Lisa — Interview — 12 — Interview — uitvallen. Je ziet al dat KLM er vluchten uithaalt. Ook worden andere type toestellen ingezet.

En hoe zit het eigenlijk met de vergrijzing in Bennekom, is dit geen bedreiging voor je reisbureau? “Nee, daar ben ik helemaal niet bang voor. Ik vind die vergrijzing hier erg meevallen. Natuurlijk schrik ik wel als vaste oudere klanten overlijden. Je ziet ook dat veel jongere mensen uit de randstad hierheen trekken.

Deze week heb ik nog twee keer ervaren dat jongeren online helemaal niet verder kwamen in het boeken van hun reis. De een wilde naar Berlijn met haar vader en ze kon het niet goed vinden op internet. Binnen mum van tijd had ik het geregeld én nog onder haar gewenste budget ook.

Entertainment - Casino - Feest Lokaties - Trouwen - Catering

Het vooroordeel dat een reisagent duurder is dan internet leeft toch nog bij veel jongeren. De andere reis was voor een jongen die naar Japan wilde (striptease maman). Het lukte hem maar niet om het land binnen te komen, omdat hij alle onderdelen los wilde boeken. Bepaalde dingen weet die generatie niet, zoals bijvoorbeeld een ESTA-aanvraag.

ACHTEROVERLEUNEN Niet alleen reizen verkopen aan de jonge generatie is leuk, ook de samenwerking zelf en Corina IJkhout, eigenaresse van Vakantie, Xperts Bennekom 13 — Interview — aansturing van jonge dames aan boord is een mooie uitdaging voor Corina. “Natuurlijk, ze zijn een andere generatie. striptease maman. ‘Laat die jonkies hier maar lekker vloggen, tiktokken en influencers zijn, dan leunen wij wel achterover’, zeggen collega Anita en ik wel eens gekscherend tegen elkaar.

Ze pakken zaken snel op, die snelheid om iets te vinden vind ik echt opvallend. Ik leer sowieso elke dag van hen, maar ook van anderen. Geen dag is hetzelfde. ‘Never a dull moment’, is écht mijn lijfspreuk. Niet voor niets kreeg ik een tegeltje met deze uitspraak tijdens het afscheid van collega Eveline”, blikt ze terug.

Privé is privé” 14 — Interview — Whatsapp-groep van deze Vakantie, Xperts komt de passende uitspraak ook met zéér grote regelmaat voorbij na weer eens ‘n bijzondere dag op kantoor. AFSPRAKEN OVER PRIVÉTIJD Moeder en dochter werken nog maar kort samen, maar het voelt vanaf dag één goed. “Ik vind het nu al heel leuk om Lisa erbij te hebben.

Ik ben eigenlijk gelijk in het diepe gegooid, je moet het gewoon dóen. Ben lekker bezig met mijn eigen baan binnen één team, zo voelt het. Wat ik vooral wil, is mensen blij maken met mooie reizen. Dat je wat voor ze kunt betekenen in hun ontspanning.” Waar sta jij over tien jaar? “Als ik iets doe, doe ik het voor de 100 procent.

Het Nieuwsblad - Anderslezen

En ik voel ook geen druk om Eveline op te volgen. Ieder doet het op zijn of haar manier. Ik doe het ook weer anders dan mijn moeder. Het is niet goed of fout. Zolang het voor mij goed voelt, is het goed. En ik ken mijn moeder door en door.

Dus als ik aanvoel dat ik iets niet moet zeggen, doe ik dat niet. Dit is dus een groot voordeel dat we elkaar zo goed kennen. Voorlopig stopt mijn moeder nog niet. Zelfs als ze met pensioen gaat, zie ik haar nog wel met één been in de zaak staan”, zegt Lisa. striptease maman.

Corina popelt om samen met haar nieuwe, verjongde team weer de mooiste vakanties samen te stellen en eindelijk ook weer haar eigen groepsreizen aan te bieden. Van sportieve dart- en golfreizen tot interessante wijn- (Rüdesheim) en heuse kookreizen (Fête de la cuisine). Ze draait haar hand er niet voor om.

“Wat ik bijzonder vind is dat wij onze partners/gebruikers onderdeel laten zijn van de toekomst van het platform. Iedereen kan meedenken over nieuwe functionaliteiten. Het is een platform dat ontzorgt en efficiency brengt. Op basis van commitment wordt het alleen maar nóg beter. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

En niet alleen met een IT-team, maar ook met een team van ervaren reisbranchecollega’s.” COMBINATIE VAN TAKEN Haar functietitel is Sales Manager, maar in TIPS VAN SANDRA 1. S tart de dag met ons platform, maak boekingen bij partners die reeds zijn gekoppeld en vind er de links naar overige touroperators 2.

Overzicht - KriterionDeel je ervaringen met ons, zo heb je invloed op nieuwe ontwikkelingen. Functionaliteiten als de directe vluchten knop, optieboekingen en binnenkort ook multi-room & transfers zijn hier voorbeelden van. 4. Plan een korte kennismaking, dan presenteer ik graag de mogelijkheden: [email protected] Sandra in Israël 18 de praktijk pakt Sandra echter van alles en nog wat op.

Ik heb er inmiddels acht jaar opzitten. Zoals bij de aankondiging in januari gemeld is de Raad van Commissarissen, in goed overleg met mij, tot het besluit gekomen om mij niet voor een derde termijn te benoemen en op zoek te gaan naar een nieuwe CEO. Die was daarna snel gevonden en ik heb mij, naast mijn huidige werkzaamheden, ook op de toekomst buiten KLM gericht.

En dat blijft ook zo, tot de laatste dag. striptease maman. KLM is een prachtig bedrijf waar ik mij altijd heel erg thuis heb gevoeld. Ik ben enorm dankbaar dat ik dertig jaar lang voor zo’n mooi bedrijf als KLM heb mogen werken. Weet u nog wat uw eerste speerpunten als topman waren? “Toen ik in 2014 CEO werd zat ik al een paar jaar in de directie, dus ik was al op de hoogte van wat er speelde binnen KLM en vooral ook van wat er nodig was.

Ik heb toen een vijfjarenstrategie opgesteld, met als doel om KLM in 2019, wanneer het bedrijf honderd jaar zou worden, fit en gezond te hebben.” “De collega’s, het specifieke blauwe KLM-gevoel, het na afloop van een vlucht een praatje maken met de mensen op de grond, ja dat ga ik zeker missen” 23 Dat leek goed te lukken, totdat corona opdook… “Klopt.Daarvoor was het ook nodig om de productiviteit te verhogen en onze schuldenlast te verlichten. Dat is dus allemaal echt goed gelukt. Daarom 24 — Interview — werd het jubileum van KLM ook zo’n mooi feest. Je gaat immers geen feest vieren met elkaar als het bedrijf er niet goed voor staat.

Links Over Feestgids

Het afgelopen jaar stond in het teken van herstel. Dat gaat in hoog tempo: qua capaciteit zitten we tussen de tachtig en negentig procent, uitgezonderd een paar bestemmingen in Azië vliegen we weer overal naartoe.” Terugkijkend op acht jaar als topman, wat was voor u het hoogtepunt? “Als ik er één ding uit moet pakken is het wel het honderdjarig bestaan van KLM.

Ik word er bijna emotioneel van, als ik eraan terugdenk. Het was euforisch (striptease maman). Zoveel passie, trots en commitment in het bedrijf bij collega’s. Maar ook zoveel klanten en relaties die allemaal een bijzondere band of herinnering met KLM hebben. Uiteraard zijn er de afgelopen jaren ook andere mooie momenten geweest.

Overigens beleef ik net zoveel plezier aan het rondlopen door de hangaar of een kop koffie drinken bij belading of in het bemanningencentrum. We hebben zo ontzettend veel mooie, inspirerende en goede mensen werken bij KLM” Het dieptepunt laat zich raden… “Het is eigenlijk bizar, als je erover nadenkt: in oktober 2019 stonden we nog groots onze verjaardag te vieren, en in december 2020 moesten we, als gevolg van de crisis, ineens afscheid nemen van duizenden collega’s.

Dat deed me heel veel; er loopt op zo’n dag zoveel betrokkenheid, ervaring en toewijding het bedrijf uit… De collega’s van wie we afscheid namen kozen daar min of meer vrijwillig voor via de VVR, maar er vloeiden wel veel tranen - striptease maman. Logisch, want voor veel collega’s is KLM veel meer dan alleen hun werk.

Ik zeg vaak: het zijn de mensen die het bedrijf bepalen. Vliegtuigen kun je in elke kleur schilderen, maar het zijn de collega’s die “Zoals ik eerder al zei beslis ik op basis van feiten en gevoel, en beide kloppen helemaal voor mij op dit moment bij deze keuze” 25 — Interview — het verschil maken, die de kracht vormen van KLM (striptease maman).” KLM investeerde onder uw leiding veel in het product.

Latest Posts

Bruiloft Dj Of Band

Published Aug 16, 23
4 min read

Coverband The Pledge

Published Aug 01, 23
4 min read

Steam Coverband

Published Aug 01, 23
6 min read